Elsk Aalborg Ugen 2017 d. 9.-16. sept.

Pragrammet for Elsk Aalborg Ugen ser sådan ud

 • Social bæredygtighed på nytorv 9. sept. kl. 10.00 – 16.00
  Som en del af åbningen af bæredygtighedsfestivalen, er vi med og giver forbipasserende mulighed for at øve sig i venlighed. Fx kan man prøve den berømte komplimentsinstallation og skrive komplimenter på flotte malede sten.
  Link til Facebook-event
 • Multikulturel buffet på Honnørkajen 10. sept. 17.30-19.30
  På Grøn Scene i teltet på havnefronten er hele byen inviteret til at dele et måltid. Alle medbringer et måltid mad til deling og efter spisningen vil vi samme quize.
  Link til Facebook-event
 • Vestbyens Velgørenhedsbanko 10. sept. eftermiddag og aften
  Hvis du er i Vestbyen kan du være heldig at deltage og være med til at gøre Vestbyen til et endnu dejligere sted!
 • #DelVenlighed 12. sept. kl. 16-18
  Elsk Aalborg International deler venlighed og invitere folk i gågaden til at dele den videre.
 • Elsk Aalborg 1:1 den 11.-14. sept.
  Her har du mulighed for at hjælpe og få hjælp af aalborggensere med praktiske opgaver, som eruoverskuelige i hjemmet. Eksempelvis rengøring, malerarbejde, flytning eller havearbejde. Tilmeld dig 1:1 ved at klikke her!
 • Opdagelsestur for familier i Østre Anlæg søndag den 16. sept.
  Mere info kommer

Om Elsk Aalborg Ugen

En uge hvert år er Elsk Aalborg Uge. Her vil frivillige gå på gaden og engagere sig i at elske Aalborg gennem mødesteder og praktisk hjælp til enkeltpersoner (kaldet 1:1). Vi drømmer om at se Elsk Aalborg visionen højt på dagsordenen i vores by.

Et mødested kan fx være en dag på Nytorv, hvor forbipasserende kan tage del i Elsk Aalborg værdierne, det kan fx være ved at give komplimenter i kompliments- installationen, skrive flotte ord på smukke sten eller invitere naboen på kaffe.

1:1 kan være vinduespudsning, rengøring af hjemmet, diverse maleropgaver eller en kærlig hånd til en have, hvor ukrudtet har taget magten. 1:1 fokuserer således på det personlige og jordnære engagement.

Vil du være med, men har brug for flere information om hvordan du kan deltage så kontakt Elsk Aalborg. Se under kontakt i hovedmenuen.

Både enkeltpersoner, foreninger og virksomheder, der kan identificere sig positivt om værdierne venlighed, hjælpsomhed og gæstfrihed, er inviteret til at være med.